Млад мъж бе осъден на 1 година затвор, 6 месеца

...
Млад мъж бе осъден на 1 година затвор, 6 месеца
Коментари Харесай

Мъж получи 6-месечна присъда за убийство на куче

Млад мъж бе наказан на 1 година затвор, 6 месеца от които условно, защото е намушкал с нож и умъртвил държано на мотив куче, с цел да си отмъсти, оповести Френското национално сдружение за отбрана на животните, представено от Франс прес.

На 8 януари жена разхождала кучката си Джинджър от породата белгийска овчарка в Боньой-сюр-Марн, на към 15 км от Париж, когато мъж с качулка на главата наръгал с нож животното. То се строполило на земята и няколко минути по-късно умряло.

" Убийството на куче поради възмездие е еднакво на принуждение над притежателя му. Това реши съдът в Кретей, който осъди 22-годишния мъж на 1 година затвор, 6 месеца от които условно ", съобщи юристът Патрис Грийон, който защитаваше ползите на господарката на кучето и асоциации за отбрана на животните.

Младият мъж бе наказан също да заплати 3000 евро обезщетение на собственицата на Джинджър.

" Издават се от ден на ден присъди за прояви на свирепост към животните - съобщи Стефан Ламар, който е основал асоциация за отбрана правата на животните. - Това демонстрира, че съдиите държат сметка за правата на животните и се преценяват с публичното мнение. " /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР