Млад ирландски турист пострада жестоко в Кипър, след като бе

...
Млад ирландски турист пострада жестоко в Кипър, след като бе
Коментари Харесай

Ирландец бе пребит, ограбен и изнасилен от българин! Има и още!

Млад ирландски екскурзиант пострада грубо в Кипър, откакто бе примамен в тъмна паркова алея, където бил пребит, ограбен и изнасилен, написа The Sun. 

20-годишният твърди, че се е наслаждавал на приятната нощ в курорта Агия Напа предишния месец, когато бил примамен от нападателя си с обещанието, че ще му уреди куверти за денонощен бар. След като последвал непознатия мъж до мястото, където сякаш трябвало да купи кувертите, той внезапно му се нахвърлил и почнал да го бие.

Туристът споделя пред съда, че откакто откраднал телефона му, нападателят смъкнал панталоните му и го изнасилил. С това обаче тъгите му не свършили, защото изникнал втори чужд мъж, който също го изнасилил. След това двамата изчезнали, зарязвайки жертвата си.

Ирландецът отишъл по-късно до полицейски пункт, където съобщил какво се е случило. Този четвъртък 48-годишен български жител застана пред съда във Фамагуста, упрекнат в нахлуване, полово принуждение, кражба и нелегално владеене на непозната благосъстоятелност. Обвиняемият, който е с непрекъснато престояване в Кипър и работи в бар, отхвърля всички обвинявания, само че е оставен в ареста в централния затвор на столицата Никозия.

Делото му ще завърши най-вероятно към Коледа, ирландецът би трябвало да участва на най-малко едно от гледанията, с цел да свидетелства. Нашенецът може да получи до 15 години затвор. Властите към момента търсят втория мъж, който е взел участие в изнасилването и още не е разпознат.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР