Млад инфлуенсър завари суперколата си в окаяно състояние. 20-годишният Ясим

...
Млад инфлуенсър завари суперколата си в окаяно състояние. 20-годишният Ясим
Коментари Харесай

Надраскаха Audi R8 с графити. Собственикът: Печеля по £7000, а спя СНИМКИ

Млад инфлуенсър завари суперколата си в окаяно положение. 20-годишният Ясим Хан, който направил положението с крипто търговия, намерил своето Audi R8 нашарено с графити. Колата била оставена за през нощта в Манчестър, до момента в който Ясим бил на среща. Когато се завърнал, разкрил цялата кола надраскана с черен спрей.

Вандалщината била осъществена в центъра на града.

“Изобщо не помислих, къде съм паркирал. Когато се върнах идващия следобяд и стигнах до колата, открих че е напълно вандализирана. Реших че причинителят е някой, който ме познава ”, споделя той.

Хан споделя пред The Sun, че няма очевидни врагове. “Много хора просто не могат да одобряват, че някой млад се оправя добре. Имам суперкола на 20 години, не могат да одобряват това ”, добавя той.

Един от графитите по автомобила назовава младия мъж “девственик ”, а различен го вини в това, че се “перчи ”. По купето били изписани и разнообразни обиди. Хан откарал колата към автомивка, само че боята не изчезнала. Сега евентуално ще му се наложи да я пребоядиса или да я облепи с фолио.

Ясим не е сломен от вредите и изяснява, че вандалщината не го е трогнала изключително. “Не е огромна загуба, спечелвам от £6000 до £7000, до момента в който дремя ”, споделя той.

Хан е прочут инфлуенсър, който има цели 80 000 почитатели в ТикТок. Клиповете му имат и милиони гледания в останалите обществени мрежи. Ясим предизвестява, че известността в Интернет може да “сложи цел ” на гърба на всеки, изключително в случай че е съпроводена със триумф и пари.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР