Млад гвинейски полузащитник може да се присъедини към ЦСКА, съобщава

...
Млад гвинейски полузащитник може да се присъедини към ЦСКА, съобщава
Коментари Харесай

ЦСКА отново пазарува от белгийския Ойпен?

Млад гвинейски полузащитник може да се причисли към ЦСКА, оповестява " Тема Спорт ". Става дума за 19-годишния Амаду Кейта, който играе за дубъла на Ойпен. Именно от белгийския отбор през зимата бе притеглен централният бранител Мено Кох, за който " армейците " заплатиха към 500 000 евро и незабавно се трансформира в закрепостен титуляр в " алената " защита.
 Жуниор Нзила - двойникът на Погба
Жуниор Нзила - двойникът на Погба

Новото попълнение на ЦСКА прилича звездата на Манчестър Юнайтед и е артикул на същата школа

Добрите взаимоотношения сред двата клуба може да спомогнат на " Армията " да се озове и Кейта. Тийнейджърът е бил препоръчан на ЦСКА, като договорът му с Ойпен изтича през юни 2022 година.

Амаду Кейта е роден на 28 октомври 2001 година в столицата на Гвинея Конакри. Висок е 170 см, а мощният му крайник е десният. Миналия декември в Белгия заговарят, че през зимата той може да напусне Ойпен след мощните си изяви за групировката до 21 години. Според локалните медии играчът е наблюдаван от тимове от Италия, Испания и Португалия, както и от клубове от страната. Полузащитникът прави мощно усещане през март 2019-а на юношеския шампионат за Купата на Губернатора в Япония.
 Рафаел Енрике на сбогуване с ЦСКА: Този популярен клуб ще има непокътнато място в моето сърце
Рафаел Енрике на сбогуване с ЦСКА: Този популярен клуб ще има непокътнато място в моето сърце

" Благодаря на всички, които ми помогнаха за моето професионално и личностно развиване "

В град Кобе Юпен U18 става първенец след триумф с дузпи над локалния Хиого Селект, а гвинеецът е определен за най-хубав състезател в конкуренцията. Тази пролет обаче той нямаше опция да натрупа игрови минути даже и за дубъла U21, защото младежкото състезание на Белгия бе прекъснато още през октомври.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР