Млад бургазлия е мъжът, който скочи около 14 часа днес

...
Млад бургазлия е мъжът, който скочи около 14 часа днес
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ от драмата със самоубиеца в Бургас, вижте как млад мъж живее втори живот

Млад бургазлия е мъжът, който скочи към 14 часа през днешния ден от най-високата част на моста на бургаския бул. „ Иван Вазов”. Самоубиецът безусловно се разминал на косъм от гибелта и единствено високите шубраци, намиращите се по наклона към жп линията, са го избавили.

„ Хората от близката спирка са го видели тъкмо сега, когато се е качил на парапета. Чухме виковете им за помощ. Като отидохме на място видяхме индивида да лежи в безпомощно положение, безусловно в предсмъртна мъка. Веднага се обадих на тел. 112. Спешните екипи реагираха извънредно бързо. В рамките на няколко минути на място дойдоха служители на реда и жандармерия, както и медицински екип, който откри, че мъжът е жив, само че по му тяло имаше пострадвания и целият кървеше”, сподели пред Флагман.бг чиновник на БДЖ.

Мястото е извънредно стръмно, евентуално след скока мъжът се е търкалял надолу и се е заклещил в храстите, с помощта на което живее втори живот. При ударите той изпаднал в безсъзнание, медицинският екип е съумял да го освести и да го изправи на крайници. Младият бургазлия изглеждаше очевидно несъответстващ, евентуално от контузиите и шока, който е претърпял.

Той е откаран с кола за спешна помощ до УМБАЛ-Бургас, с цел да му създадат цялостни проучвания и да стане ясно какво е положението му.


Бургазлията е откаран в болница за цялостни проучвания, с цел да стане ясно какво тъкмо е здравословното му положение


Мъжът е скочил от този парапет и се е заклещил в храстите, които избавили живота му

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР