Млад баща от Тексас гледал съпругата си как ражда първото

...
Млад баща от Тексас гледал съпругата си как ражда първото
Коментари Харесай

Всички мислеха, че той плаче от радост, заради раждането на сина му, но причината се оказа печална

Млад татко от Тексас гледал брачната половинка си по какъв начин ражда първото си дете ридаейки. Фотогафът съумява да улови всеки миг и всяка страст, само че историята скрита зад сълзите на мъжа е доста по-трогателна в сравнение с наподобява на пръв взор, написа The Sun.

Когато фотографът Кърсти Перес сподели мъжът, който е сниман в мига, когато плаче при типа на новородено наследник, той просто му споделя: " Аз не рева поради бебето, а поради нея ".



Озадачен от отговора му, Перес пита какво има поради. Той още веднъж пролива няколко сълзи и споделя: " Това е първият път, в който я виждам да се смее от 9 месеца насам. "



Тъжната истина е, че бременността на момичето е била пъклен сложна. Поради непрекъснатото повръщане тя е изгубила 13 кг, а също така е развила прееклампсия - животозастрашаващо положение, което предизвиква високо кръвно налягане и може да докара до вътрешни увреждания и припадъци.



През тези девет месеца момичето е прието в болница четири пъти с дехидратация. Трябвало е да яде на улицата, тъй като всяка по-остра миризма я е карала да повръща.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР