Млад албанец застреля осем души от семейството си, включително две

...
Млад албанец застреля осем души от семейството си, включително две
Коментари Харесай

Ужасяващо зверство в Албания! Млад мъж изби цялото си семейство

Млад албанец простреля осем души от фамилията си, в това число две деца. След действието си 24-годишният Ридван Зикай е избягал, само че въпреки всичко е намерил време да отговори на оскърбителните мнения в обществената мрежа „ Фейбсук “, предава Фокус, цитирайки съветската осведомителна организация РИА Новости.
Масовото ликвидиране е осъществено в петък, в село, ситуирано на към стотина километра южно от столицата Тирана, разясни албанската полиция.
Местни медии оповестиха, че след убийството Зикай е посетил страницата си във „ Facebook “ – от нелепост или в положение на афект, при което не е осъзнавал дейностите си. Докато част от потребителите са призовали младия мъж да се съобщи, а други са го определили като „ страшилище “, самият Зикай е намерил време, с цел да напише, че мненията в обществената мрежа не го „ нервират “.
По предварителни данни до убийството се е стигнало поради веществен спор. Това е най-тежкият сходен при положение в Албания от началото на 1990-те години насам, осъществено от един човек, акцентира организацията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР