Млад албанец застреля осем души от семейството си, включително две

Млад албанец застреля осем души от семейството си, включително две ...

Ужас! Млад мъж изби цялото си семейство.Млад албанец застреля осем души от семейството си, включително две деца. След деянието си 24-годишният Ридван Зикай е избягал, но все пак е намерил време да отговори на оскърбителните коментари в социалната мрежа „Фейбсук“, предава Фокус, цитирайки световни медии.
Масовото убийство е извършено в петък, в село, разположено на около стотина километра южно от столицата Тирана, поясни албанската полиция.
Местни медии съобщиха, че след убийството Зикай е посетил страницата си във „Фейсбук“ – от глупост или в състояние на афект, при което не е осъзнавал действията си. Докато част от потребителите са призовали младия мъж да се предаде, а други са го определили като „чудовище“, самият Зикай е намерил време, за да напише, че коментарите в социалната мрежа не го „дразнят“.
По предварителни данни до убийството се е стигнало заради имуществен спор. Това е най-тежкият подобен в случай в Албания от началото на 1990-те години насам, извършено от един човек, подчертава агенцията.

Източник: blitz.bg