Млад албанец застреля осем души от семейството си, включително две

...
Млад албанец застреля осем души от семейството си, включително две
Коментари Харесай

Ужас! Млад мъж изби цялото си семейство

Млад албанец простреля осем души от фамилията си, в това число две деца. След действието си 24-годишният Ридван Зикай е избягал, само че въпреки всичко е намерил време да отговори на оскърбителните мнения в обществената мрежа „ Фейбсук “, предава Фокус, цитирайки международни медии.
Масовото ликвидиране е осъществено в петък, в село, ситуирано на към стотина километра южно от столицата Тирана, разясни албанската полиция.
Местни медии оповестиха, че след убийството Зикай е посетил страницата си във „ Facebook “ – от нелепост или в положение на афект, при което не е осъзнавал дейностите си. Докато част от потребителите са призовали младия мъж да се съобщи, а други са го определили като „ страшилище “, самият Зикай е намерил време, с цел да напише, че мненията в обществената мрежа не го „ нервират “.
По предварителни данни до убийството се е стигнало поради веществен спор. Това е най-тежкият сходен при положение в Албания от началото на 1990-те години насам, осъществено от един човек, акцентира организацията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР