МК ВМРО – БНД (БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ) официално откри предизборния си

...
МК ВМРО – БНД (БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ) официално откри предизборния си
Коментари Харесай

МК „ВМРО – БНД ” официално откри предизборния си офис в Благоевград

МК „ Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ (БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ) ” публично откри предизборния си офис, който се намира на улица „ Васил Мечкуевски “ № 20. В наличието на всички 33-ма претенденти за общински съветници от листата на локалната коалиция, с лидер Радослав Тасков икандидатите за кметове на кметства, отец Петър Стефанов от храм „ Въведение Богородично “ – Благоевград отслужи водосвет за здраве.

Събитието бе почетено от доста другари и съидейници на обединението, от водачи на листи и претенденти за общински съветници. Успех на претендентите от МК „ Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ (БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ) ” пожелаха доктор Калоян Калоянов, Мартин Томов, Георги Корчев, Захари Хаджийски, Васил Миладинов. Сред гостите бяха и претендентите за кметове Илко Стоянов и инж. Румен Томов.

На чаша вино и с положително въодушевление всички присъстващи си пожелаха ползотворна и положителна акция, в която да се приказва за цели, посредством които да се даде нов подтик в развиването на Благоевград.

Офисът на обединението ще работи всеки работен ден от 10.00 часа. На място ще имате опцията да се срещате и разговаряте с нашите претенденти за общински съветници и кметове на кметства, на които може да задавате всички въпроси, които Ви интересуват, касаещи активността на Общински съвет или обещано обитаемо място.

МК „ Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ (БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ) ” може да подкрепите с № 69 в интегралната бюлетина!

БЛАГОЕВГРАД В СИГУРНИ РЪЦЕ!

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР