Мизерия на плажа във Варна разбуни духовете в социалната мрежа.

...
Мизерия на плажа във Варна разбуни духовете в социалната мрежа.
Коментари Харесай

Мизерия на плажа във Варна разбуни духовете в мрежата

Мизерия на плажа във Варна разбуни духовете в обществената мрежа. Това излиза наяве от обява, видя Varna24.bg . Причината - зарязани отпадъци от бурна нощ, фойерверки, картони, найлонови торбички.

" Хора, в действителност ли ви харесва да живеем по този начин? И не казвайте, че животните са отговорни! Не, не не са! Контейнерите, нема е мъчно да почистиш??? ", написа създателят на фрагментите. 

Под фотосите заваляха мнения, ето част от тях:

- Да,много постоянно следим това. Българина си мрънка, какъв брой е мръсно,но в това време се държи като прасе. На каквото си постелки на това ще легнем са споделили хората.

- Прост народ, скапана държава 

- На хората им харесва да са безотговорни - по-лесно е просто да не мислиш, да не търсих кошче и да си прескачаш боклука. Това е " просвета " обвързвана с тъпотата, безхаберието и безгрижното битие - все " полезности " от по-нови времена.

- Ужасно е! А какъв е плажът на Златни пясъци, просто безумство! Може би на хората им харесва да газят до глезени в боклуци... А там и никой не чисти! Нито от хотелите, нито от общината. Просто да те е гнус на седнеш на една скамейка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР