Мизерия и километрични опашки са само част от проблемите на

...
Мизерия и километрични опашки са само част от проблемите на
Коментари Харесай

Пътниците на аерогарата издивяха: Кой идиот реши да направи това!? Бойко, тук ли ще кацат евродепутатите!?

Мизерия и километрични опашки са единствено част от проблемите на летище София, които пасажерите са длъжни да търпят, против нескромните суми за билети. Това демонстрираха фотоси на Novini.

Потребители се оплакват от десетките непочистени фасове по летището, както и от неналичието на кошчета за отпадък. Тази конюнктура се разиграва на фона на свръх таксите, които се заплащат.

Оказва се, че за ден престой на паркинга на летище “София” таксата е 25 лв.. Потресен четец разкри, че в тоалетните на Терминал 1, които така и така не се чистят, миризмата на цигари е доста мощна. Често в публичното помещение се пуши, макар възбраната, а защитата нехае за законовото нарушаване.

Освен с мръсотията, пасажерите би трябвало да се преценяват и с огромните опашки, които както се вижда ясно на фотографията, надвишават 100 души. Проверка сподели, че образуването на опашките е поради решение на софийското летище да сплоти в едно чекирането на пасажери от разнообразни самолетни компании.

Положението е трагично, описват пътуващи и даже оприличават родното летище като “Джурасик парк ”. И се чудят тук ли ще кацат гостите за европредседателството на София?
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР