Мийте си ръцете, поддържайте се чисти, обяви президентътСвоя формула за

...
Мийте си ръцете, поддържайте се чисти, обяви президентътСвоя формула за
Коментари Харесай

Формулата на Тръмп срещу коронавируса

Мийте си ръцете, поддържайте се чисти, разгласи президентът
Своя формула за предотвратяване от ковид даде президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Той разгласи, че има уплаха от бактерии и посъветва хората да придобият неговите привички, с цел да избегнат болестите.

Президентът съобщи, че мие ръцете си извънредно постоянно и този табиет е тъкмо това, което би предпазило хората от рисковия вирус.

„ Правя го постоянно, както евентуално сте чули “, сподели той по време на конференция в Белия дом. „ Мийте си ръцете, поддържайте се чисти. Не се хващайте за всичко на улицата, в случай че не е безусловно належащо. “, посъветва Тръмп. И призна: „ Когато някой кихне към мен, аз се пробвам да се разкарам незабавно “. Президентът описа за скорошната си среща със собствен болен клиент.

„ При мен пристигна човек преди седмица. Не се бяхме виждали отдавна. Попитах го по какъв начин е, той сподели, че е добре. Прегърна ме. Питах го добре ли е, той сподели не, имал доста неприятен грип. И ме прегръща и ме целува “, изясни Тръмп, до момента в който изиграваше с жестове цялата преживелица пред публицистите. „ Затова споделих, извини ме, след което отидох и започнах да си мия ръцете “, приключи президентът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР