Мият стъклата ви на светофара – отнасяте глоба. Това предвижда

...
Мият стъклата ви на светофара – отнасяте глоба. Това предвижда
Коментари Харесай

Мият стъклата ви на светофара – отнасяте глоба


Мият стъклата ви на светофара – отнасяте санкция. Това планува новата разпоредба за публичния ред на Столичния общински съвет. Паричната глоба ще бъде нанесена, единствено в случай че лидерът на транспортното средство заплати на мияча на стъкла. В противоположен случай контролният орган не може да потвърди провинението.
„ Нашата цел беше да се опитаме оптимално да почистим кръстовището от тези хора, които мият коли. Шофьорите в София, които биха разрешили и биха платили да им се измият стъклата, са може би напълно малко. Въпреки това, желаеме да предотвратим едно такова деяние”, разяснява за "Здравей, България " Иван Илиев, ръководител на постояната комисия по публичен ред и сигурност на столичния общински съвет.
„ Ако лидерът даде пари, тогава той става ваш съизвършител и ще бъде осъден, в случай че контролния орган реши, че има осъществено нарушение”, разясни той.
Работната комисия ще прегледа и казусът с шума в градска среда.
„ Проблемът с шума е сериозен. Ние го преглеждаме в две посоки. Първо, това са домашни действия и съседи, които правят ремонтни действия в жилищата си. От друга позиция, това са градежите, които също основават звук. Предвиждат се забрани в избрани часови интервали”, Иван Илиев, ръководител на постояната комисия по публичен ред и сигурност на Столичния общински съвет.
Новата разпоредба за публичния ред и сигурност ще бъде гласувана на 26 юли.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР