„Мия Язова е събирателен образ на реално съществуващи служители на

...
„Мия Язова е събирателен образ на реално съществуващи служители на
Коментари Харесай

В „Дяволското гърло“ тази вечер: Филип търси помощта на брат си за страховит нов случай

„ Мия Язова е сборен облик на действително съществуващи чиновници на сигурността” , показа в предаването „ Плюс – Минус. Коментарът след новините” престъпният психолог Росен Йорданов , който оказва помощ на актрисата в първата по рода си българска престъпна драма да се приготви за своето преобразяване в сътрудник Мия Язова.

„ Когато наблегнеш на детайлите в една сцена, всичко е доста по-достоверно. Мисля, че Теодора Духовникова се оправя отлично с ролята си и вдъхва на облика живот, който кара чиновниците в полицията и ДАНС да се усещат горди” , добави още психологът.



„ В действителния живот съм доста надалеч от облика на сътрудник Язова. Това беше сложна роля за мен, а допускам е сложна и по принцип за жена. Опитахме се да запазим нейната женственост и съблазън, само че не сме подчертали върху чисто женските ѝ качества. Имаше и много интензивна подготовка. Карах коли по полигони, стрелях и още доста такива неща, типични за тази професия”, разкри Теодора Духовникова.

Актрисата загатнa: „ Любовните подиуми с Владимир Карамазов ще са в пета серия. Ясно е, че ще има любовна история сред Мия и Филип, само че тя ще е тъкмо такава, каквато сходен сериал заслужава. “

 Дяволското гърло NOVA

В идния епизод Теодора Духовникова още веднъж ще влезе в обувките на сътрудник Мия Язова , с цел да се върне към следствието, само че този път ще докара със себе си в Смолян и щерка си Диана . Дали нейната поява ще затрудни следствието и по какъв начин ще се отрази на взаимоотношенията посред им? Ще остане ли незабелязана Диана за локалните хора, с кого ще я срещнат събитията и дали самата тя няма да се окаже в заплаха?

Според Мия причинителят лишава на жертвите нещо съответно, обвързвано с някаква символика. Притежава добър самоконтрол, може би е сериен причинител и има някаква задача. Агентът вижда персонален претекст като гняв и злоба – дали е на прав път и до каква степен ще ги заведат новите следи?

 Дяволското гърло NOVA

Междувременно Филип Чанов ще се обърне към брат си Асен с молба за помощ като човек, който познава добре планината. Разследващите ще се изправят пред застрашителен нов случай на изчезнало край Тъмното езеро дете. Има ли връзка с двете жертви - Петър Кехайов и Дичо Манолов – следва да разберем в епизода довечера в 22.00 ч. по NOVA .

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на сериала и на формалната страница на „ Дяволското гърло “ във Фейсбук.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР