Митьо Пищова влезе в борбата за кмет на Велико Търново,

...
Митьо Пищова влезе в борбата за кмет на Велико Търново,
Коментари Харесай

Митьо Пищова ще се кандидатира за кмет на Велико Търново

 Митьо Пищова влезе в битката за кмет на Велико Търново, като на 16 септември е подал документи за регистрация в Общинската изборна комисия. Той е претендентът на " Българско национално обединяване “. Пищова е показал и пълномощие от водача на партията Георги Георгиев, заяви локалният в. " Борба ".

Така досега формалните кандидати да седнат на кметския стол в остарялата българска столица са Даниел Панов от ГЕРБ, Весела Лечева от Българска социалистическа партия, Милен Михов от Вътрешна македонска революционна организация и Митьо Пищова, само че до края на седмицата се чака броят на кандидат-кметовете да се усили.

Това е второто явяване на изборите за кмет от страна на Пищова, който бе и кандидат за държавен глава в екип с Радо Шишарката.

Димитър Василев Маринов, прочут като Митьо Пищова, е роден в село Караисен на 15 август 1955 година. Завършва приблизително обучение в Техникума по механотехника в Габрово, след това висше в Свищов със компетентност " Научна организация на стопанската система “. След това Митьо стартира работа като търговски контрольор. Едновременно извършва и длъжността помощник на Държавния инспекторат в Комитета по туризъм за интервал от 14 години.

През 1989 година в продължение на три години е общински консултант, отговарящ за комерсиалната активност. Впоследствие Пищова взема решение да се занимава със личен бизнес и отваря две заведения. Едното се споделя " Заведението на народа “ и се намира във Велико Търново. Там готвачи са Митьо и синът му, а цените са национални. Другото заведение е наречено " Райски ъгъл “ и е в село Арбанаси.

Преди години Маринов взе участие в риалити предаването " ВИП Брадър “, където не съумя да се пребори за огромната премия. Митьо е притежател на фешън организация Vip Models, която провежда разнообразни състезания за хубост. Фирмата има клонове в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и Бургас. Хобитата на предприемача са дами и джакузита. Известна е неговата уязвимост към манекенките от 22 година до 42 година и на висок глас твърди, че е имал интимни контакти с над 3500 дами.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР