Митьо Пищова отново изплиска легена Великотърновецът се похвали с неща, които

...
Митьо Пищова отново изплиска легена
Великотърновецът се похвали с неща, които
Коментари Харесай

Митьо Пищова отврати мрежата: Порих 32 мацки по на 22 години!

Митьо Пищова още веднъж изплиска легена

Великотърновецът се похвали с неща, които освен втрещиха, само че и отвратиха мрежата. Той обаче го смята за неосъществим героизъм.

Въпреки че мина през какви ли не житейски обстановки, интервенции, тегоби, даже животът му висеше на косъм, той си остана безвъзвратен.

„ Дай ми на мене едене, пиянство и разврат, подобен съм си и подобен ще си остана “, не стопира да заявява коцкаря.

Митьо Пищова регистрира летния сезон още веднъж с достижение, по неговия си метод. Зевзекът се похвали, че за четири месеца е съумял да опр@ви 32 манекенки.

„ Отараших 32 дребни котенца-мотенца, сред 22 и 24 години. Такива ги одобрявам, слабички.Вечерях с 50, само че 32 измуших и вкарах в жакузито, в жилището си в хотела.Е, можеше и да са повече, само че и тази численост е много добра. На мен това ми е изцяло задоволително,за да се усещам жив и удовлетворен от живота “, изясни се в мрежата Пищова и погнуси мнозина.

Отделно заявява, че някои от мадамите били женени и разведени, само че и тях „ поставил под ножа “. А прословутият му пищов бил на висота, макар напредналите му години.

За похлупак Митьо Пищова още веднъж влизал в борбата за кмет на старопрестолния град. И то с цигански оркестри, диво шоу и мадами.

„ Ще нахраня бедния народ, да знаят и да ме помнят. Друг като мен не може да прави шоу и да щурее “, горделив е прословутия коцкар.

 

Тагове: Митьо Пищова жени Велико Търново кмет на Велико Търново хотил манекенки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР