"Митьо Очите е в криминалните хроники от години, а това

...
"Митьо Очите е в криминалните хроники от години, а това
Коментари Харесай

Румен Радев: Митьо Очите от години е в криминалните хроники, това не става без чадър от властта

"Митьо Очите е в престъпните летописи от години, а това няма по какъв начин да стане без чадър от властта. Същите тези, които са сключили договорите в митницата, кой ги е назначил? Прави се подстрекателство, че служебното държавно управление подписва контракта (за защита на митниците, бел. ред.), a на процедура назначените от ГЕРБ служители в митниците, които служебното държавно управление остави непокътнати – проф. Герджиков не е пипал нито един от тях – те персонално подписват контракта ". Така президентът Румен Радев разяснява изказванията, че компанията на общинския консултант от Българска социалистическа партия Бенчо Бенчев "Аркус сигурност Бургас " е взела социална поръчка в мандата на служебното държавно управление, което президентът назначи.
"Тече една паралелна акция, която по най-нагъл метод се пробва да пришие Митьо Очите на служебното държавно управление ", разяснява във Варна президентът, който взе участие в празника на Военноморските сили.
Той означи, че с цел да бъде подписано някакво съглашение, има процедури и периоди, за които е належащо време, което по думите му също демонстрира, че договорите с Димитър Желязков са планувани и подписвани от служители, назначени от втория кабинет "Борисов ".
Държавният глава загатна за предварителни избори и за назначение от него на ново служебно държавно управление.
"Надигна се писък, че служебното държавно управление освобождава високопоставени служители в някои ведомства, а в този момент излиза, че единственият грях на този кабинет е, че е оставил всички останали. Изводът е явен – идващия път всички вън ", уточни президентът.
"Вече ревизираха докладите в Сметната палата. Такова име – Бенчо Бенчев, не попада в моята акция. Нито го познавам, нито съм бил на посетители у тях ", сподели още президентът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР