Митьо Очите е ченге под прикритие на високо ниво. Подземният

...
Митьо Очите е ченге под прикритие на високо ниво. Подземният
Коментари Харесай

Очите бил ченге под прикритие?

Митьо Очите е ченге под прикритие на високо равнище. Подземният необут е бил вербуван за ухо на служителите на реда, до момента в който търкал наровете в пандиза още през 2007 година, твърди в. "Уикенд ", като се базира на собствен източник.

Димитър Желязков продължавал да снася информация за бандити по Черноморието, против което си осигурявал мощен чадър и личното си успокоение. Несебърският необут заречен на ченгетата, че през новия сезон няма да има проблеми в курорта. Той към този момент още веднъж се чувствал стопанин в региона, който бил разчистил от врагове и съперници. Веднага след престрелката в Слънчака, в която босът беше тежко ранен, проверяващи бяха безапелационни, че и Желязков ще се снабди с обвиняване за екшъна, само че това по този начин и не се случи.

Според думите на прокурорите тогава престрелката била резултат от спор за територия, която е източник на солидни приходи от незаконна активност. Следователят от Несебър Иван Христов, който беше разпънал чадър над Желязков и хората му, беше уволнен и се снабди с обвиняване за корист със служебно състояние, само че Очите излезе от екшъна още по-наперен и е на път да се снабди с чисто правосъдно минало, за което е подал молба.

Той не е единственият кримигерой, който пее на ченгетата. Мутри се натискали да стават сътрудници на полицията и спецслужбите, тъй като по този начин успявали да избегнат правораздаване за тежки закононарушения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР