Mitsubishi Outlander започва своето четвърто поколение за моделната година 2022

...
Mitsubishi Outlander започва своето четвърто поколение за моделната година 2022
Коментари Харесай

Mitsubishi преобрази изцяло Outlander за четвъртото му поколение

Mitsubishi Outlander стартира своето четвърто потомство за моделната година 2022 година с цялостен редизайн, съобщи Autonews, като единствено някои от детайлите на екстериорния дизайн от пакета Engelberg Tourer, който дебютира преди две години, ще бъдат непокътнати.

Промените стартират още от новата платформа, на която ще се предлага SUV-то, като към нея ще бъдат добавени по-мощни мотори от предходното потомство, показват от компанията. На пазара в Съединени американски щати се чака новият Outlander да се появи при започване на пролетта, след което ще стартират доставки за останалите елементи на света. В страната цената ще стартира от под 27 хиляди $ с доставка, което е единствено малко по-висока сума от последната моделна година на возилото, която беше 2020 година, т.е. то се появи през 2019 година

" Базиран на продуктовата идея " I-fu-do-do ", която значи " достоверен и величествен " на японски, новият Outlander е надеждно SUV със доста усъвършенстван външен тип, показване на пътя и качествено чувство, направено за облекчаване на потребностите на нашите консуматори ", сподели основният изпълнителен шеф на компанията Такао Като.

Новата платформа CMF-CD, на която е основано возилото, е създадена в колаборация с останалите сътрудници в алианса Renault-Nissan-Mitsubishi, която от компанията, несъмнено, дефинират като " платформа от последващо потомство ". Същата е употребена и за последната итерация на Nissan Rogue.

Возилото ще идва общоприетоо с 18-инчови джанти, като могат да се поръчват и 20-инчови, осъвременени системи за сигурност и 12,3-инчов централен екран и 9-инчова мултимедия, който ще бъде комбиниран с HD инфотеймънт система. Базовата версия ще е задвижвана от 2,5-литров бензинов мотор с мощ от 181 к.с., обвързван със CVT скоростна кутия, симулираща 8-степенен автоматик, като елементът още веднъж се употребява и в Rogue.

За разлика от предшественика си, новият Oulander е уголемен и ще има три реда седалки и оптимален потенциал от седем души, както и богата гама от екстри, включващи от кожен интериор и седалки, през подгрев на първите два реда седалки и кормилото, heads-up display, мониторинг на слепите зони и околния трафик, автоматизирано прекъсване, предни парктроници, аудиосистема Bose с 10 представителя и други.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР