MITSUBISHI MOTORS CORPORATION разпространи снимки и видео от изпитанията, на които

...
MITSUBISHI MOTORS CORPORATION разпространи снимки и
видео от изпитанията, на които
Коментари Харесай

Mitsubishi тества новото поколение на OUTLANDER

MITSUBISHI MOTORS CORPORATION популяризира фотоси и видео от тестванията, на които са били подложени прототипните представители на изцяло новото потомство на OUTLANDER, което ще означи международната си премиера на 16 февруари.

За новата генерация на SUV модела си, от Mitsubishi анонсират, че той ще дебютира с най-новата Super-All Wheel Control система и ще предложи на бъдещите си собственици увереност и сигурност без значение от пътните и атмосферните условия, както и върхова маневреност и общо пътно поведение.

"Вземхме всичко, което знаем за управлението на и отвън пътя от нашия опит в ралитата и го използвахме в най-новата Super-All Wheel Control технология в нашата новоразработена платформа ", коментира Кентаро Хонда, водещ инженер на напълно новото потомство на Mitsubishi OUTLANDER. "Специално разработихме също така и нов комутатор на режимите на работа, с цел да вдъхнем убеденост в управлението от самото начало и във всички обстановки. Надяваме се, че много клиенти ще имат чудесно преживяване с подобреното пътно държание на изцяло новия OUTLANDER ".

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР