MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) обяви, че по време на международното изложение

...
MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) обяви, че по време на
международното изложение
Коментари Харесай

Автосалон Токио 2019: MITSUBISHI с електрифицирана SUV концепция

MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) разгласи, че по време на международното ревю в Токио (24 октомври- 4 ноември) ще показа за първи път в света две нови концептуални разработки. Първият от автомобилите- MI-TECH CONCEPT, ще бъде стилен електрифициран SUV, а вторият- Super Height K-Wagon Concept, ще демонстрира визията на марката за класическия за Япония K-car сегмент.

Електрифицираното Mitsubishi MI-TECH CONCEPT е оборудвано със зареждаема (plug-in) хибридна задвижваща система с компактен спомагателен мотор с вътрешно горене и четири електрически мотора. В екипировката на концептуалната разработка са включени също по този начин и редица системи за повишение на безопасността и комфорта, в това число прожекционно предно стъкло, функционалност за автоматизирано ръководство при положение на опасност от удар и други.

От Mitsubishi споделят, че Super Height K-Wagon Concept ще предложи извънредно необятен и функционален интериор, система за автономно ръководство в една лента, спирачна система с автоматично задействане при положение на заплаха от удар и други.

По време на токийското ревю, на щанда на Mitsubishi ще бъдат демонстрирани също по този начин , Outlander PHEV, Eclipse Cross, Delica D:5 и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР