Mitsubishi анонсира първата информация за изцяло новия си SUV модел

...
Mitsubishi анонсира първата информация за изцяло новия си SUV модел
Коментари Харесай

Xforce : Нов SUV от Mitsubishi

Mitsubishi анонсира първата информация за напълно новия си SUV модел Xforce, който ще бъде стартиран първо на индонезийския пазар.

Компактният петместен Xforce, който ще бъде разполагаем за закупуване също по този начин и във Виетнам и Филипините, както и Южна Азия, Латинска Америка, Близкия Изток и Африка, е с съществени габарити дължина 4390 мм, широчина 1810 мм и височина 1660 мм. С междуосие от 2650 мм, новият автомобил дава обещание и спомагателна функционалност отвън общоприетите пътища с помощта на отстоянието си от над 22 сантиметра от пътя.

От Mitsubishi дават обещание, че интериорът на Xforce ще бъде измежду най-просторните в сегмента, а лидерът ще може да разчита на цифров 8-инчов инструментален панел, както и на 12.3-инчов сензитивен на досег екран на инфо-развлекателната и информационна система. За чудесно аудио преживяване на борда, от компанията за първи път си сътрудничат с Yamaha, интегрирайки на борда първата по рода си Dynamic Sound Yamaha Premium система.



За задвижването на Xforce, от Mitsubishi са заложили на 1.5-литров, четирицилиндров мотор с оптималната мощ от 105 конски сили и оптимален въртящ миг от 141 Нм, като той е смесен с автоматизирана (CVT) трансмисия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР