Митовете и легендите за това как трябва да се гледа

...
Митовете и легендите за това как трябва да се гледа
Коментари Харесай

5 абсурдни неща, които са правили родителите в миналото

Митовете и легендите за това по какъв начин би трябвало да се гледа детето са толкоз многочислени и толкоз странни, че провокират освен смях, само че и мъничко смут. Със сигурност сте чували доста, само че избрахме да ви изброим пет от тях. Вижте ги в канала във vbox7:

Лепене на ушите

На някои от вас може да им се коства необичайно, само че този „ способ “ се практикува, с цел да не стърчат ушите на детето. Е, тиксото не може да помогне против това, най-вече да навреди и да се наложи да подстригвате косичката му, причинявайки болежка, дискомфорт  и евентуално безумен рев. Стърчащите уши зависят от размера на хрущяла, само че, в случай че въпреки всичко родителите държат да е естетически издържано, могат да му поставят лента за глава, до момента в който спи, с цел да не се обръщат ушите.

Не бъркайте с клечки в ушите на бебето! Дори бебешките такива са направени по метод, че нищо да не може да влезе в тях и са много непрактични. Просто изчакайте, в случай че има замърсяване – то единствено ще си изтече. Вкарването на каквото и да е в бебешкото ухо е безусловно противопоказно, тъй като натиква калта още по-навътре.

Рязане на мигли

Няма да станат по-дълги и по-извити. Ако родителите са с къси мигли и детето ще бъде, това е също нещо, което се предава генетично и тяхното подкастряне сигурно няма да ги направи нито по-гъсти, нито по-дълги.

Мазане с алкохол

Спрете да мажете венците на децата, когато им никнат зъбите с алкохол! Алкохолът е предопределен единствено за родители и тяхното утешение (при нужда), а не за невръстни деца, без значение с какво количество. Не им топете пръстчето в бира, вино и какво ли не. Това става на много по-голяма възраст (около 17-18 години), само че никога не и на една.-->

„ Ще пореве, ще пореве и ще му мине “

Не оставяйте детето да се самоуспокоява. Не го оставяйте да плаче с концепцията, че „ нищо нямало да му стане “. Това, с изключение на до задушаване, може да докара да психо-травми и чувство за самотност и изоставеност. То има потребност от вас и от вашето наличие.
 дете iStock/Getty Images
Навличане с облекла и ръкавици

Не навличайте децата със 100 ката облекла. Децата би трябвало да пипат, да се населват с бактерии от околната среда. Може да им изрежете ноктите и по този начин няма да дерат кожата си.
 дете iStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР