Митологичните същества са нещо повече от стари вярвания. Те са

...
Митологичните същества са нещо повече от стари вярвания. Те са
Коментари Харесай

От какво сме се страхували преди

Митологичните същества са освен това от остарели вярвания. Те са взор към това по какъв начин нашите предшественици са виждали света и към страховете, които изпълвали въображението им, когато са чували звук през нощта да вземем за пример.

Всяка просвета има свое страшилище и всяка споделя лична история по тази причина, което ни преследва или плаши. Митологичните същества са всъщност проявленията на нашите най-големи страхове.

ВИЖТЕ ЧУДОВИЩАТА, КОИТО ПЛАШЕХА ХОРАТА В ГАЛЕРИЯТА НИ

Разказите на предците ни за героите, които са побеждавали митологичните същества, не са просто истории. Те разкриват желанието на хората и стремежът да поемат контрола в античния свят.

Не сме се трансформирали доста от времето, в което са преобладавали суеверията. Все още сме разчувствани от концепцията за тези антични чудовища и за героите, които ги побеждават. Някои от митологичните същества в този лист и техните ужасяващи митове познавате добре; други може да са нови ужаси, които в никакъв случай не сте си представяли.

Най-зловещите места на Земята (снимки)

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР