Митническите служители от ТД Митница Русе откриха 436 литра нелегален

...
Митническите служители от ТД Митница Русе откриха 436 литра нелегален
Коментари Харесай

Русенски митничари откриха над 400 литра нелегален алкохол в частни домове

Митническите чиновници от Търговско дружество Митница Русе откриха 436 литра незаконен алкохол при две инспекции в частни домове

На 29.06.2022 година митническите инспектори от бранш „ Оперативен надзор Русе “ направиха инспекция в частен парцел в населено място в региона на Община Дулово. При осъществения надзор митническите чиновници откриха 230 литра безцветна транспарантна течност с аромат на ракия в избено помещение, прилежащо към парцела. За етиловия алкохол притежателят на частния дом не е показал нужните документи, удостоверяващи заплащането, начисляването или обезпечаването на данък. Течността с аромат на етилов алкохол е конфискувана, като за случая следва сформиране на акт за определяне на административно нарушаване.

В същия ден митническите чиновници от бранш „ Оперативен надзор Свищов “ направиха инспекция в частен парцел, находящ се в региона на гр. Летница. В хода на контролните дейности митническите инспектори установяват съхранението на 206 л. течност с тип и аромат на етилов алкохол, за която не са показани документи за обезщетен данък. Нелегалният алкохол е конфискуван, като за нарушаването следва да се сформира акт.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР