Митнически служители от Главна дирекция Митническо разузнаване и разследване“ -

...
Митнически служители от Главна дирекция Митническо разузнаване и разследване“ -
Коментари Харесай

Откриха близо половин тон нелегален алкохол в района на ГКПП Дунав мост при Русе

Митнически чиновници от Главна дирекция „ Митническо разузнаване и следствие “ - Групово дело МРР откриха 451.2 литра бутилиран и фабрично запечатан алкохол и 380 кутии цигари, при две проверки,  в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Русе, оповестиха от пресцентъра на Агенция " Митници ".

При един от случаите, на 15 ноември, товарен автомобил Мерцедес " Спринтер “ с белгийска регистрация е пътувал от България за Белгия, пренасящ хранителни артикули и безалкохолни питиета.

Микробусът, в който пътували водачът и неговата брачна половинка е отклонен от митническите чиновници, в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " - Русе, за щателна митническа инспекция, при която измежду оповестената стока са открити 840 бутилки с ракия, водка, мастика, уиски от разнообразни търговски марки и във фабрични разфасовки от 0,5 до 0,7 литър, с общо количество 302.4 литра.
 Агенция " Митници "
Ден по-рано, на 14 ноември, в различен микробус, още веднъж с белгийска регистрация, ръководен от български жител в товарното поделение са открити високоалкохолни напитни и цигари, в пазарски чанти. -->

Иззети са 210 бутилки с ракия, мастика, бренди, уиски от шест разнообразни търговски марки и във фабрични разфасовки от 0,5 до 1 литър, с общо количество 148,8 литра, както и 380 кутии - 7600 къса цигари от две разнообразни търговски марки.

Всички алкохолни питиета и цигарите са били облепени с годен български акцизен бандерол, само че за тях не са представени  нужните придружителни документи, съгласно
условията на Закона за акцизите и данъчните хранилища - ЗАДС. По случаите са съставени актове за установени административни нарушения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР