Митнически служители от Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“ са

...
Митнически служители от Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“ са
Коментари Харесай

Митначари откриха контрабандни цигари в резервните гуми на камион /снимки/

Митнически чиновници от Главна дирекция „ Митническо разузнаване и следствие “ са открихали 1100 кутии (22 000 къса) контрабандни цигари в две аварийни гуми на камион, оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Митници “.
Товарният автомобил с турска регистрация е дошъл на Митнически пункт „ Лесово “ на трасе „ Входящи товарни коли “ от Турция на 25 юни 2019 година, към 01.30 часа. Превозвал е пластмасови произведения от Турция за Швеция.
Камионът е селектиран за щателна митническа инспекция, в това число с рентгенова инсталация, при която митническите чиновници са разкрили подозрителни индикации и са демонтирали двете аварийни гуми на автомобила.
Установено е, че аварийните гуми са цялостни с общо 1100 кутии (22 000 къса) цигари с марка „ LM Red Label 100’s “, с надпис „ Duty free sales only”. Шофьорът на товарния автомобил декларирал, че укритите цигари са негова благосъстоятелност.
Контрабандните цигари са конфискувани. Срещу нарушителя, турски жител, е формиран акт за откритото митническо нарушаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР