Митнически служители от Главна дирекция "Митническо разузнаване и разследване" /ГД

...
Митнически служители от Главна дирекция "Митническо разузнаване и разследване" /ГД
Коментари Харесай

10 000 маркови облекла задържаха митническите служители на Лесово

Митнически чиновници от Главна дирекция "Митническо разузнаване и следствие " /ГД МРР/ задържаха близо 10 000 контрабандни "маркови " дрехи, при инспекция на Митнически пункт Лесово на влизащ в страната товарен микробус, ръководен от български жител. Това оповестиха от Агенция "Митници ".

Микробусът с полска регистрация е дошъл на Министерство на правосъдието Лесово на 05.08.2020 година в 16,30 часа на трасе "Входящи товарни коли " и водачът е заявил, че транспортира мебели от Турция за Полша. При осъществената митническа инспекция, митническите чиновници откриват в товарното помещение на автомобила, вместо мебели, недекларирани 9797 броя дрехи, всички с обозначения на световноизвестни марки. Иззети са детски, дамски и мъжки спортни комплекти, панталони, тениски и други недекларирани текстилни продукти с лого на марките Valentino, Gucci, Versace, Armani, Boss, Philipp Plein, Moschino, Calvin Klein и други

Митничари заловиха колета с над 26 000 менте артикули на Министерство на правосъдието Капитан Андреево



По случая е формирано досъдебно произвеждане, което се организира от проверяващ митнически контрольор, под надзора на Окръжна прокуратура – Ямбол.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР