Митнически служители на ГКПП Капитан Андреево задържаха голямо количество медицински

...
Митнически служители на ГКПП Капитан Андреево задържаха голямо количество медицински
Коментари Харесай

Задържаха недекларирани маски и дезинфектанти на Капитан Андреево

Митнически чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево задържаха огромно количество медицински маски, дезинфекционни препарати и комплекти защитни дрехи при инспекция на товарен автомобил на пункта, оповестиха от Агенция " Митници ".

Превозното средство с турски регистрация и лидер е пристигнало на митническия пункт на трасе за входящи товарни коли от Турция. Според показаната директна митническа декларация, той е превозвал миещи препарати от Турция за Румъния. При осъществената щателна митническа инспекция се открива, че броят на колетите в камиона дава отговор на заявеното количество, само че не и тяхното наличие.

В колетите са били открити недекларирани 498 000 защитни маски, 54 600 пластмасови туби в разнообразни разфасовки с транспарантна гелообразна течност, с надписи и характерности на дезинфекционно вещество, както и 2300 комплекта защитно облекло.

По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор под надзора на Окръжна прокуратура Хасково, прецизират от митницата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР