Митнически служители на ГКПП Капитан Андреево задържаха 3000 панталона от

...
Митнически служители на ГКПП Капитан Андреево задържаха 3000 панталона от
Коментари Харесай

Задържаха контрабандни дънкови панталони и парфюми на Капитан Андреево

Митнически чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево задържаха 3000 панталона от плат "деним " и близо 1000 парфюма с лого на известни марки при две инспекции на митническия пункт, оповестиха от Агенция "Митници ".
При първия случай с товарен автомобил с турска регистрация, пътуващ за Швеция, водачът на автомобила показал документи за транспортираната групажна стока, опакована в 798 колета. При осъществяване на щателна митническа инспекция се е открило, че в товарното помещение има 98 колета повече от заявените, а в тях са открити недекларирани 3000 панталона от плат "деним ".
Вторият случай е бил с влизащ от Турция за Румъния рейс.
Превозното средство е било селектирано за щателна инспекция. Един от пасажерите, румънски жител, заявил пред митническите органи, че придвижва 478 парфюма и тоалетни води. За тях е било открито, че са с лого на известни марки и ароматите са били арестувани заради подозрение, че нарушават права върху интелектуалната благосъстоятелност.
В хода на инспекцията митническите чиновници откриват в най-вътрешната част на багажното поделение на рейса и кашон с 482 парфюма и тоалетни води с логото на 13 световноизвестни марки.
Установено е било, че укритата стока е на различен пасажер в рейса, също румънски жител.
Стоките са арестувани. На нарушителите са формирани актове, прецизират от митницата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР