Митнически служители на ГКПП Капитан Андреево откриха голямо количество контрабандни

...
Митнически служители на ГКПП Капитан Андреево откриха голямо количество контрабандни
Коментари Харесай

Задържаха контрабандни сексстимуланти на Капитан Андреево

Митнически чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево откриха огромно количество контрабандни полови стимуланти в лек автомобил, оповестиха от Агенция "Митници ". Колата с задгранична регистрация е пристигнала на митническия пункт на 15 септември на трасе за входящи леки коли от Турция.

Шофьорът, турски жител, е пътувал в автомобила със фамилията си за Германия. На българския митнически пункт той и пасажерите са декларирали, че нямат нищо за обявление. Митническите чиновници обаче откриват при осъществената инспекция, укрити на разнообразни места в персонален багаж в автомобила, 150 кутии с общо 1050 сашета лекарствен артикул с надписи "KAMAGRA " - тип сексстимулант.



В персонален багаж в автомобила са били открити също и пакети с 2 кг нарязан тютюн за пушене и 800 къса /40 кутии/ цигари без български акцизен бандерол. Установено е било, че недекларираните артикули са благосъстоятелност на водача на автомобила - турски жител с букви М.Т. Срещу него са били формирани два акта за преместването на акцизните артикули и на лекарствените средства в нарушаване на Закона за митниците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР