Митнически служители иззеха недекларирани 1950 парфюма с обозначения на световни

...
Митнически служители иззеха недекларирани 1950 парфюма с обозначения на световни
Коментари Харесай

Иззеха близо 2000 контрабандни парфюма на „Лесово“

Митнически чиновници иззеха недекларирани 1950 парфюма с обозначения на международни марки, оповестиха от Агенция "Митници ".
Контрабандните парфюми са открити при инспекция на товарен автомобил на Митнически пункт "Лесово ". На 4 АПРИЛ транспортното средство с непозната регистрация идва на входящо трасе от Турция.
По документи камионът е превозвал 25 колета с ламиниран паркет от Турция за Румъния. В зоната за митнически надзор водачът - румънски жител, е оповестил, че не транспортира други артикули, разнообразни от заявените в показаните документи.
При осъществената инспекция, в това число със профилирана рентгенова инсталация, митническите чиновници откриват зони с подозрителна компактност сред стоката.
В хода на контролните дейности са открити в товара недекларирани кашони, съдържащи общо 1950 опаковки с парфюми във флакони по 70, 90 и 100 ml с обозначения на международни марки.
Според първичната експертиза от експерт общата стойност на контрабандните парфюми е 51 939 лв.. По случая е формирано досъдебно произвеждане за стокова контрабанда в огромни размери, което се организира от проверяващ митнически контрольор И под надзора на Окръжната прокуратура в Ямбол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР