Митничарите на ГКПП Лесово задържаха 2000 недекларирани парфюма с лога

...
Митничарите на ГКПП Лесово задържаха 2000 недекларирани парфюма с лога
Коментари Харесай

2000 контрабандни парфюма задържаха на митница Лесово

Митничарите на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово задържаха 2000 недекларирани парфюма с лога на 16 световноизвестни марки , оповестиха от организация " Митници ".

Контрабандните парфюми са конфискувани при разкрити шест опита за незаконен импорт от Турция, при инспекции за последните 10 дни . Срещу нарушителите са формирани актове по Закона за митниците. За случаите ще бъдат сезирани формалните притежатели на съответните търговски марки.

 Заловижа близо 600 контрабандни парфюма на Лесово
Заловижа близо 600 контрабандни парфюма на Лесово

Парфюмите са от 43 разнообразни търговски марки

471 от конфискуваните контрабандни парфюми са открити в багажното поделение на автомобил с молдовска регистрация. Шофьорът и пасажерите са оповестили, че не внасят нищо за обявление . Парфюмите в опаковки от 50 до 100 ml са благосъстоятелност на водача, който е молдовски жител.

Още 390 недекларирани парфюма с лога на 21 международни търговски марки са конфискувани при митническа инспекция на различен лек автомобил с молдовска регистрация , който е влизал в страната от Турция ден по-рано - на 8 октомври 2017 година Недекларираните артикули са открити в багажника на колата под персонални движимости.

Същия ден , при взаимна инспекция на митническите и гранични чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово са конфискувани и 115 недекларирани парфюма от микробус, ръководен от молдовски жител .

Още 436 недекларирани парфюма с лога на международни марки са открити от митническите чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово в кабината на товарен камион, ръководен от турски жител.
При две други инспекции са конфискувани 390 контрабандни парфюма от кола с молдовска регистрация и 198 парфюма от микробус с украинска регистрация.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР