Митничари заловиха 32 кг екстази на Лесово.Действията са реализирани в

...
Митничари заловиха 32 кг екстази на Лесово.Действията са реализирани в
Коментари Харесай

Митничари заловиха 32 кг екстази на Лесово

Митничари заловиха 32 кг екстази на " Лесово ".

Действията са осъществени в границите на чудесно извършена взаимна интервенция на чиновници на Главна дирекция „ Национална полиция “ и на Агенция „ Митници “, оповестиха от пресцентъра на МВР.

Вчера сутринта на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “ бил спрян лек автомобил, излизащ от страната в посока към Турция. При последвалата инспекция е открито, че в естествени кухини на купето и под капака на двигателя на колата са укрити 10 найлонови пакета със сини и зелени таблетки. Общото им тегло е 32,2 кг, като при осъществения полеви дали позитивна реакция на MDMA (екстази).

За период до 24 часа били задържани мъжът, карал автомобила, и пътувалата дружно с него жена. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на Търговско дружество Митница Бургас. След отчет на материалите в Окръжна прокуратура – Ямбол с прокурорско постановление задържането на двамата е удължено до 72 часа и са им повдигнати обвинявания. Престъплението е квалифицирано по член 242, алинея 4, предл. 1, вр. с алинея 2, вр. с член 20, алинея 2, вр. с член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс, защото обвинените са работили като съизвършители.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР