Митничари на МП Капин Андреево задържаха контрабандни лекарства за над

...
Митничари на МП Капин Андреево задържаха контрабандни лекарства за над
Коментари Харесай

Митничари хванаха контрабандни лекарства за 16 хил. лв.

Митничари на Министерство на правосъдието Капин Андреево задържаха контрабандни медикаменти за над 16 хиляди лева На 10 януари на входящо трасе дошъл лек автомобил " BMW " с регистрация Република Косово . В колата пътували двама косовски жители, те се движили от Турция през България.

 Арестуваха 30-годишен от Разград за контрабанда на медикаменти
Арестуваха 30-годишен от Разград за контрабанда на медикаменти

Аляйдин пренесъл с туристически рейс от Турция в България 471 лекарствени артикули на обща стойност 71 040 лева

Единият водач е заявил, че придвижва 47 чифта мъжки спортни обувки, които са арестувани за слагане под митнически режим. Тогава митничарите направили инспекция на колата и багажа на пасажерите.

При инспекцията на разнообразни места сред персоналния багаж, са открити 441 опаковки медикаменти, предопределени за лекуване на тежки форми на акне, шизофрения, репродуктивни проблеми, при химиотерапия и други

В една от чантите са открити и фактури за медикаменти на обща стойност 38 817 турски лири, с левова равноценност от 16 730 лв..

Медикаментите са благосъстоятелност на водача, против който е формиран акт за нарушаване на Закона за митниците. Контрабандните лекарства са арестувани, както и автомобилът, с който е осъществено нарушаването.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР