Митничари хванаха два камиона с хартия и картон за производство

...
Митничари хванаха два камиона с хартия и картон за производство
Коментари Харесай

Митничари задържаха 2 камиона с хартия за цигари на Дунав мост

Митничари хванаха два камиона с хартия и картон за произвеждане и пакетиране на цигари при две инспекции в границите на седмица, оповестиха от Агенция " Митници ".

11 580 кг празни кашони, филтърна хартия и коркофан за произвеждане на цигари задържаха митнически чиновници при инспекция в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост–Русе.

На 23 април митническите чиновници стопират за инспекция товарен автомобил, пътуващ за Западна Европа. Според транспортните документи товарът съставлява хартия и картон.

Инспекторите откриват, че шест от палетата съдържат 3120 кашона от картон, които дават отговор по тип и размер на кашони за цигари вид мастърбокс, Други 12 палета са открити с 1448 рула с филтърна хартия - коркофан и хартия за цигари.

Дни по-рано в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Пристанище Силистра - Фериботен Комплекс “, на 18 април, при друга инспекция на румънски товарен автомобил, излизащ от страната, митнически чиновници намират 8 палета картонени опаковки за цигари и 12 палета хартия за цигари (хартиени бобини).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР