Митко Щерев и Лили Иванова пак са на гребена на

...
Митко Щерев и Лили Иванова пак са на гребена на
Коментари Харесай

Нов грандиозен скандал между Лили Иванова и Митко Щерев - slava.bg

Митко Щерев и Лили Иванова отново са на гребена на абсурда откакто сякаш се бяха помирили.

Този път композиторът атакува Вечната Анбър с финансови искания, че още веднъж е печелила на негов тил, без да му регистрира доходи. Този път обстановката е следната. Лили публикавала в канала си в музикален уебсайт песента "Стари мой приятелю ", която натрупа цели 3 милиона гледания. От тях примата спечелила към 5 бона, само че не дала и стотинка на създателя Щерев. "Къде й е моралът, да натрупа пари за моя сметка ", гневял се композиторът, който до предходната година беше подготвен да се сдобри с примата.

Крахът в дългогодишното им съдействие настъпи през 2010 година, когато двамата се изправиха един против различен в правосъдната зала. Тогава Лили заведе дело за засегнатост против Щерев, откакто той я подлага на критика в публикация. Иванова изиска 5 000 лв. отплата за накърненото си достолепие. Композиторът пък й скочи, че в биографичната си книга тя дискредитира него и фамилията му.

Авторът на "Осъдени души " още помни 6-те обиди, нанесени му от редовете на книгата на Лили. Сред тях бяха фразите "беден като църковна мишка ", че жена му Катерина "имала нещо с един от музикантите му ", "малък човек да видиш настръхнал, смешно наподобява ". Четири години преди този момент пък Щерев забрани на примата да извършва 17 негови песни, тъй като не била финансово правилна към него и не му плащала за авторските права, написа Ретро.

Такива разногласия Лили имаше и с Тончо Русев и Асен Гаргов, които към този момент са покойници. Лили обаче съумя да получи амнистия от Тончо в последните му дни на този свят. Въпреки, че бе обиден от изказванията на звездата в книгата й - че е сътрудник на Държавна сигурност и ченге, в името на изкуството Русев махна с ръка. С Гаргов, който бе болен от рак, приживе Лили не съумя да си оправи връзките. Но наследниците му й разрешили още веднъж да пее шлагера "Детелини ", който композиторът й беше забранил преди 10 години.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР