Митко Рачков знаел, че Маги е предложил роля на Мария

...
Митко Рачков знаел, че Маги е предложил роля на Мария
Коментари Харесай

На Маги Халваджиян Му Потънаха Гемиите! Случи Се, Димитър Рачков Отсече, Че Напуска Господари На Ефира

Митко Рачков знаел, че Маги е предложил роля на Мария и по тази причина сложил условия. Той не желал по никакъв мотив да се среща с някогашната си половинка на снимачната площадка. Водещата също не копнеела да се вижда с Рачков по никакъв мотив.

Затова русокоската отказала първоначално присъединяване си в сериала. Маги Халваджиян обаче й заречен, че двамата по никакъв мотив няма да се засичат на фотосите. Графикът й щял да бъде нагласен по този начин, че двамата да не се засекат в никакъв случай.

Това предиздвикало Мария Игнатова да одобри. Защото хонорарът бил задоволително затлъстял, а ролята дребна. Телевизионерката и в сериала ще си партнира с Румен Угрински, с който бяха водещи на „ Господари на ефира ”.

В новия комедиен сериал „ Полицаите от края на града ” Игнатова била в ролята на злата му брачна половинка, а той-ченгето Калата.

„ Трудно се работи с Игнатова и Рачков, откогато са разграничени. Всички са вдигнали ръце от тях и претенциите им. В последния сезон на Като две капки вода се наложи да се засекат на сцената и въздухът се режеше с нож “, описват хора от екипа на Халваджиян, написа разкрития.ком.

Дългокосият продуцент се чудел на кого да угоди, тъй като харесвал и двамата. В същото състояние била и брачната половинка му Кремена, която била другарка с Мария Игнатова.

След раздялата на Димитър Рачков и русокоската завърши и екранното им партньорство. Припомняме, че двамата се разделиха, откакто Мария Игнатова му изневери с цирковия спортист Енчо Керязов. Но откакто се позаблява с нея жененият юначага се върна при брачната половинка и фамилията си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР