Митко Калайджиев и Красимира Цочева от Фермата“ водят собствено предаване,

...
Митко Калайджиев и Красимира Цочева от Фермата“ водят собствено предаване,
Коментари Харесай

Митко Калайджиев и Красимира със собствено предаване

Митко Калайджиев и Красимира Цочева от „ Фермата “ водят лично предаване, разбра „ Галерия “. Двамата си направиха ексцентричен влог на име Grabbi7. Всяка неделя се излъчва по един епизод, в който двамата се впускат в непозната за тях специалност, с цел да показват най-интересното от нея.

Първият епизод бе излъчен предходната седмица и не срещна незабравим интерес. Митко и Краси го отдават на това, че почитателите им към момента не знаят за влога и считат да стартират по-мащабна акция.

Двойката се надява да печели положителни пари от реклама, точно около представянето на разнообразни специалности. Със сигурност обаче няма да разчитат напълно на влога си финансово.

Както е известно, Калайджиев има лична брокерска организация и даже неотдавна нае Красимира да работи при него. Тя е безработна майка от няколко години и преди да срещне Митко във „ Фермата “, нямаше желание да си търси работа. Цочева се бе отдала на 4-годишния си наследник и мъжа си, с който се раздели незабавно откакто излезе от аграрното шоу. Към момента Краси и Калайджиев живеят дружно и са по-влюбени отвсякога, описват осведомени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР