Митка Люцканова е била арестувана от криминалистите от РУ Хисаря.

...
Митка Люцканова е била арестувана от криминалистите от РУ Хисаря.
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Първи СНИМКИ на мургавата гледачка, завлякла с 16 бона майката на пловдивски бизнесмен

Митка Люцканова е била задържана от криминалистите от районно управление (на МВР) Хисаря. В момента 25-годишната сръбска циганка е в зандана с обвиняване за кражба и машинация. Както първо БЛИЦ заяви, Митка завлече 68-годишната Мария Б. от пловдивското село Житница с 16 бона. Ромката поискала чаша вода от наивната жена. После споделила, че над дома й тегне черна магия и няма да се оженят внуците й. Единият от тях щял да бъде върнат в ковчег от чужбина.



По гледище на гледачката, която се заела да скапе тегобата над семейството, Мария дала 16 хиляди лв. на ромката, тъй като другояче магията нямало по какъв начин да се скапе. Били увити в престилка, жертвата трябвало да ги стиска мощно един час, без да ги пуска. Отишли до реката да хвърлят магията, точно тогава ромката заменила парите с вестници и си тръгнала.



При претърсването в дома на Митка не са открити парите. Тя не се признава за отговорна, само че е разпозната и от Мария, и от комшийката й, която я видяла да влиза в дома в Житница. Парите са на сина на дамата, който се занимава с бизнес. Циганката е била закопчана в село Мененкьово, където живее с цялата си рода. Тези роми са известни с ловките си ръце и се продават в целия свят точно за крупни обири и измами. Носят големи облаги на семействата си, обясниха пред БЛИЦ проверяващи.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР