Митичният Уембли ще приеме днес първия си мач от Евро

...
Митичният Уембли ще приеме днес първия си мач от Евро
Коментари Харесай

Бивш английски национал пред bTV: Отлагането на европейското ни помогна

Митичният " Уембли " ще одобри през днешния ден първия си мач от Евро 2020. Англия се изправя против Хърватия, а няколко часа преди двибоя bTV се свърза с двама някогашни национали на днешните противници - Дани Мърфи и Иван Класнич

" Смятам, че отлагането на европейското състезание оказа помощ на британския тим. Ако си спомняте, предходната година Хари Кейн бе контузен и това щеше да бъде огромен проблем за нас. През тази една година Маркъс Рашфорд, Фил Фоудън и Джейдън Санчо съумяха да се изградят като футболисти. Определено играят с повече самочувствие. За нас, англичаните, сполучливо европейско състезание би било стигане до полуфинал ", сподели Мърфи пред bTV.
Снимка: Reuters
" Последният път, когато се изправихме против Англия, бе през 2018-а година на международното състезание в Русия. Получи се равносилен мач, само че несъмнено шансът бе на наша страна. Разбира се, в случай че спечелим европейското, това би било сбъдната фантазия за една дребна страна като Хърватия ", безапелационен е Класнич.
Снимка: Reuters
Англия, и Хърватия са любимци в четвърта група, където са още тимовете на Чехия и Шотландия. Очаква се на трибуните да има към 23 хиляди души.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР