Митичният стадион Уембли“ ще е препълнен тази вечер. В 21.45

...
Митичният стадион Уембли“ ще е препълнен тази вечер. В 21.45
Коментари Харесай

Освирквания ще посрещнат Серхио Рамос на „Уембли“ в мача Англия – Испания

Митичният стадион „ Уембли “ ще е претъпкан довечера. В 21.45 на терена ще излязат тимовете на Англия и Испания в конфликт от Лигата на нациите. Голяма част от прогнозите са за еднакъв резултат след твърда и неособено красива игра.
Сблъсъкът на " Уембли " е първи и за двата тима в новия турни.

Голямо напрежение царува в Англия поради капитана на испанците Серхио Рамос. Привърженици на „ Ливърпул “ се заканват да го посрещнат с мощно освиркване на стадиона в Лондон поради грубия фал и травмата, която той аргументи на звездата им Салах по време на финала от Шампионска лига. Рамос се оправда, че е работил спортсменски, а не съзнателно и съжалява. В мрежите обаче мнението на почитателите е за преднамерена брутална негова изява. Този фаул повлия на мача и „ Реал “ – Мадрид завоюва купата.

Англия зае четвърто място на Световното състезание в Русия това лято. Испанците се издъниха рано и си потеглиха с наведени глави след груповата фаза. И двата тима ще потвърждават, че могат и заслужават повече. Испанците търсят реванш пред финовете, а англичаните ще желаят да зарадват с добра форма и прогрес.

За последно Англия и Испания играха формален мач между тях на Евро 1996 година След 0:0 в постоянното време и продълженията, островитяните завоюваха с 4:2 с дузпи. Последният триумф на испанците над англичаните в публична среща пък е чак от Мондиал-1950 с 1:0.

Иначе през новия век двата тима са изиграли 7 контроли между тях и салдото е в интерес на испанците – 4:2. За последно те се срещнаха през есента на 2016 година, още веднъж на " Уембли ".

Очаквани сформира:

Англия: Пикфорд, Магуайър, Стоунс, Уолкър, Шоу, Трипиър, Хендерсън, Али, Лингард, Рашфорд, Кейн
Селекционер: Гарет Саутгейт

Испания: Де Хеа, Карвахал, Начо, Рамос, Алонсо, Алкантара, Бискетс, Саул, Асенсио, Иско, Мората
Селекционер: Луис Енрике

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР