Митичният подземен бос Христофорос Аманатидис, който се укрива в Дубай

...
Митичният подземен бос Христофорос Аманатидис, който се укрива в Дубай
Коментари Харесай

Топ модел роди в Дубай втора рожба на Таки

Митичният под земята необут Христофорос Аманатидис , който се укрива в Дубай от родното правораздаване, се е сдобил скрито с втора рожба, разбра HotArena.

Моделът от близкото минало Боряна Шехтова е родила второ дете от недосегаемия Таки , който пое сенчестия бизнес на ВИС 2 след убийството на Георги Илиев. 

Естествено. бременността на Шехтова и последвалото раждане са били защитавани в дълбока загадка, даже и от най-близките приятелки на моделката и сестра й Анна.

Както и първият път, Боряна е родила в Дубай , а за събитието можеше и да не се разбере, в случай че русокоската не се беше върнала у нас. Тя е отскочила до България и по време на бременността си, а постоянна клиентка на обичания й салон за хубост разкрива, че я е виждала с много наедряло коремче.

За раждането още веднъж се е върнала в Дубай, а в този момент отново е в България, само че без Таки, а единствено със сестра си Анна. За сигурността й се грижат 4 гарда, на смени по двама. Преди към две седмици тя и гардовете й са посетили дирекция " Български документи за идентичност ", защото наследникът на Таки е с двойно поданство и би трябвало да му се извади и български документ за идентичност.

Първородният наследник на Боряна и Таки се роди при започване на 2015 година и носи името Александрос. Както той, по този начин и новото бебе са родени в най-скъпата ВИП клиника в Дубай, където раждането коства над 20 хиляди $, предават от Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР