Митичният дарител на Демократична България (ДБ) Иван Тодоров, с чието

...
Митичният дарител на Демократична България (ДБ) Иван Тодоров, с чието
Коментари Харесай

Показа се Иван Тодоров, с когото ГЕРБ се изложи

Митичният донор на " Демократична България " (ДБ) Иван Тодоров, с чието име ГЕРБ се изложи през вчерашния ден, се   " По стичане на събитията съм се сдобил с много неоригинално име. Често получавам имейли по простъпка, а при нови регистрации потребителското име е постоянно заето. Бъркаха ме с мафиотски необут с медицински прякор, бъркаха ме с бял хакер, упрекнат в тероризъм, а неотдавна и с вносител на машини за гласоподаване, търсещ да си обезпечи лоби против 100 лева ", написа той полуиронично през днешния ден по обед във " Facebook ".

Управляващата партия счете, че зад името се крие един от притежателите на компанията " Сиела норма ", която обезпечава машините за гласоподаване. И тъй като " Иван Тодоров " е дарил 100 лева на Демократична България за локалния избор през 2019 година, ГЕРБ провидя настоящ политически скандал - болшинството в новия парламент вкарва навсякъде машинно гласоподаване, а вносителят на машините е донор на Демократична България, т.е. на групировка от това болшинство. Най-напред министър председателят в оставка Борисов, а след това и надъханият деятел Георг Георгиев шумно " разконспирираха " зависимостите. Оказа се обаче, че " този Иван Тодоров изобщо е не е оня ", просто съответстват имената. Иво Мирчев от Демократична България влезе в остри пререкания с ГЕРБ. А в това време Веселин Тодоров от " Сиела норма ", брат на визирания от ГЕРБ Иван, съобщи пред bTV, че никой от двамата братя не е дарявал пари на Демократична България. И изясни, че за предходния избор страната дължала на компанията 46 млн. лева за 9600-те машини, като към момента не било ясно дали ще аплайват при новата обществена поръчка. Така в последна сметка, след измислицата на ГЕРБ, бе сътворена една изцяло безсмислена целодневна кавга.

Данните от фейсбук-профила му сочат, че донорът Иван Тодоров е компютърен експерт. В днешното изказване, откакто изясни, че харесва Демократична България, стрелна на финала по адрес на ГЕРБ: " Жалко е, че във вашия свят даренията и общественото финансиране постоянно са свързани с корупция. Нелепи сте! Време е да си ходите! ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР