Митичната бивша холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит купи

...
Митичната бивша холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит купи
Коментари Харесай

Анджелина Джоли и Брад Пит ще произвеждат розово шампанско във Франция

Митичната някогашна холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит купи през 2008 година имението Миравал с повърхност 500 хектара , от които 50 хектара лозя, в южния френски департамент Вар за 40 милиона евро за 40 милиона евро. Сега, след провансалското розе, д вамата се впускат в произвеждане на шампанско розе , осведоми Франс прес.

Лозарското имение, притежавано от Анджелина Джоли и Брад Пит дружно с локалната винаро-лозарска фамилия Перен, влиза в съдружничество с производителя на шампанско Пиер Петерс в Менил-сюр-Оже в североизточния департамент Марна, с цел да основат марка за произвеждане на розе .

" Това е единствената компания в региона Шампан, където се създава само розе " , изясни Родолф Петерс, началник на имението.

" В началото ще бъдат създадени единствено 10 000 бутилки , а след време няма да бъдат създавани повече от 25 000 бутилки . Целта е да се създаде шамапанско розе с референтна стойност ", добави Пиер Петерс.

По думите му въпросът е да се реализира допустимо най-високо качество с помощта на опита на семейството Перен и имението Миравал при производството на розе, в комбиниране с опита на-->
Пиер Петерс при обработката на високите съсловия бяло шампанско и на розе, добито от примес от бяло и алено грозде.

Това е семеен план сред Анджелина Джоли, Брад Пит и техните деца, дружно с познаващите се от дълго време лозаро-винарски семейства Перен и Петерс, уточни говорителка на имението Миравал. Тя посочи, че по плана се работи от 3-4 години, само че към този момент не се знае по кое време ще бъде пуснато новото вино .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР