Митар Тарабич (1829 – 1899) бил сръбски селянин, когото Бог

...
Митар Тарабич (1829 – 1899) бил сръбски селянин, когото Бог
Коментари Харесай

Ужасяващите предсказания на сръбския Нострадамус: Човечеството ще бъде поразено от болести, а после...

Митар Тарабич (1829 – 1899) бил сръбски селяндур, който Бог и провидението надарили с необикновени качества – да предсказва бъдещето. Митар бил необразован и разказвал за своите видения на локалния духовник Захари Захарович (1836 – 1918), който записвал пророчествата му. Днес този скъп ръкопис се съхранява у правнука на Захарович – Деян Маленкович, написа " Труд ". Предсказанията на Тарабич с удивителна акуратност се сбъдват през ХХ век след свалянето на сръбската кралска династия на Обреновичите.

Тарабич предсказал доста съдбоносни събития на предишния век: убийството на сръбския крал Александър и брачната половинка му Драга през 1903 година, началото на войната сред страните от Балканския съюз и Турция (1912 г.) и успеха на Сърбия и нейните съдружници (България, Гърция и Черна гора), началото на Първата международна война (1914 г.), нападението на хитлеристка Германия против Югославия (1941 г.) и успеха на Съюз на съветските социалистически републики, установяването на комунистическия режим на Тито в Югославия, войната на Балканите през 1991 – 1995 година, изобретяването на малкия екран, компютъра и интернет и мн. други Всичко, което предсказал Тарабич във връзка с славянските нации и страни, се сбъднало с невероятна акуратност и поредност. Човечеството ще бъде изумено от странна болест, против която никой няма да може да откри лекарство. Всеки ще споделя:

„ Зная, зная, тъй като съм умен и умел ”, само че в действителност хората ще остават в незнание. Те ще мислят, ще мислят, само че няма да могат да намерят нужното лекарство, което с Божия помощ биха намерили на всички места и даже в самите себе си. ” „ Човек ще се насочи в други светове и ще открие там безжизнени пустини, само че и тогава ще е убеден, че знае повече от самия Бог. Хората ще полетят до Луната и до звездите в търсене на живот, само че няма да открият сходен на нашия. Той ще съществува там, само че те няма да схванат, че това е живот.

Там няма да видят нищо с изключение на безконечна божествена берекет, само че с цялото си сърце и душа ще усетят хубостта и величието на Господа. Този, който замине към тези места и не има вяра в Бога, когато се върне, ще каже: „ Вие, съмняващите се в Господа, отидете там, където бях, и ще видите силата Му! ”. „ Колкото повече хората знаят, толкоз по-малко ще обичат ище се грижат един за различен. Ненавистта сред тяхще стане толкоз мощна, че те ще стартират повече да се грижат за разнообразни устройства, в сравнение с за своите близки. Човекът ще се доверява повече на устройството, в сравнение с съседа си. ” „ В Далечния север ще се появи дребен човек, който ще стартира да учи хората на обич и състрадание, само че към него ще има доста лицемери и по тази причина ще му е доста мъчно. Малкият човек ще остави след себе си мъдри книги и всички казани от него думи. Тогава хората ще видят, че са се лъгали. ”

" Тези, които четат и пишат разнообразни книги с числа, ще мислят, че знаят повече от всички. Тези хора ще живеят съгласно своите сметки ище вършат това, което им споделят цифрите. Сред тяхще има и положителни, и зли. Злите ще тровят въздуха и водата, ще сеят чума над морета, реки и гори и хората бързо ще умират от разнообразни заболявания. Добрите и мъдрите ще видят, че всички тези числа не костват и пукната пара и водят света към крах, след което ще стартират да търсят мъдрост и размисли. ”

Трета международна война (2050 – 2100)  „ Когато положителните стартират повече да размишляват, това ще ги приближи до божествената мъдрост, само че ще е прекомерно късно, тъй като злите към този момент ще съумеят да опустошат Земята и народът ще стартира да умира всеобщо. Тогава хората ще избягат от градовете ище търсят планини с три кръста, където да могат умерено да си починат. Тези, които съумеят, ще спасят себе си и фамилиите си, само че за малко, тъй като ще настъпи огромен апетит. В градовете и селата храната ще е в обилие, само че ще е отровена. Който издържи до края, ще оцелее, тъй като Светият дух ще го избави и ще го приближи до Бога. ”

„ В тази война ще изобретят най-разнообразни и странни гюлета за оръдия. Когато си взривяват, вместо да убиват, ще омагьосват всичко живо – хора, армии, добитък. Под действието на тази магия те ще спят, вместо да се борят, само че по-късно ще се съвземат. ” „ Ние няма да се сражаваме в тази война, другите ще се бият над главите ни. Горящи хора ще падат от небето. И единствено една страна, на края на света, заобиколена от огромни морета, с размера на нашата Европа (вероятно Австралия), ще живее в мир и безгрижно… Нито в нея, нито над нея няма да се взриви нито едно оръдейно гюле. Този, който избяга и се скрие в планините с трите кръста, ще откри леговище ище бъде избавен. Той ще живее в бъдеще в обилие, благополучие и обич, тъй като няма да има повече войни… ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР