Мистерията се заплита.Big Bad Wolf и Focus Home Interactive обявиха,

...
Мистерията се заплита.Big Bad Wolf и Focus Home Interactive обявиха,
Коментари Харесай

Третият епизод на The Council излиза в края на този месец

Мистерията се заплита.
Big Bad Wolf и Focus Home Interactive оповестиха, че идващият епизод на The Council ще излезе на 24-ти този месец. Episod 3: Ripples ще бъде наличен незабавно за притежателите на сезонния пропуск за играта, а за независимо закупуване от 26.07.

„Episode 3: Ripples продължава историята на Луи де Рише, а картите биват смъкнати на масата, героите доближават точката на търпението си, а непредвидена, ужасяваща истина бива разкрита. Луи ще би трябвало да употребява всички средства, в случай че не желае обстановката да излезе отвън контрол“, гласи анонса.

„The Council към този момент заплени играещите и пресата с дълбока и завладяваща история, включваща комплицирани герои и образован сюжет. Иновативната идея излиза отвън границите на жанра и разрешава да се вършат смислени избори, които носят действителни последици. Последвайте Луи в обхода на незнайни кътчета от имението и безусловно срещайки се с бъдещето си. На коя страна ще застанете? На кого ще се доверите? Съдбата към момента зависи от самия вас“, продължава той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР