Мистерията с изчезването на Даниел Делчев, бивш участник в четвъртия

...
Мистерията с изчезването на Даниел Делчев, бивш участник в четвъртия
Коментари Харесай

Приятелите на изчезналия смразени от зловеща версия: Даниел от „Биг Брадър” отвлечен за органи?

Мистерията с изгубването на Даниел Делчев, някогашен участник в четвъртия сезон на „ Биг Брадър ”, за което „ Уикенд ” пръв заяви още преди месец, се заплита. Младият мъж към този момент публично е разгласен за търсене от Интерпол с жълта бюлетина. Опасенията на неговите близки и другари са, че може да е похитен за органи и към този момент да не е сред живите , разбра HotArena .

Вилиана от Варна и Юри от Велико Търново са другите нашенци, чиито телефони замлъкват след съдбовното кацане на летището в Дубай. Двамата пътуват дружно с Даниел Делчев, който също е в неопределеност от  8 ноември 2017 г . Мистерията към потъването им вдън земя се задълбочава по коледно-новогодишните празници, когато роднините и околните им чакат позвъняване – минимум, с цел да се поздравят с настъпването на новата година. Телефоните им остават безмълвни. До тогава околните таят вяра, че родствениците им евентуално са затрупани с работа и нямат време за една шайба, само че остават с вярата.

Молба за издирването на Даниел Делчев е подадена от негови другари още през декември. По закон, могат да го търсят роднините му или работодателя, само че такива липсват при брадъра, което в допълнение затруднява работата на полицейските органи. Същевременно околните на Делчев са затрупани с версии, които постоянно надминават границите на естественото.

Според една от тях – Даниел се е върнал скрито в България, само че избира да страни от околните си. Той се укривал, тъй като бил дължал пари на доста хора, а това била  причина да желае да се снабди с нова идентичност. Намират се дори  и хора, които след обявата на „ Уикенд ” и завъртането на новината за изгубването му в интернет пространството се кълнат, че го виждат в центъра на столицата – самичък, унил и скитащ. Правел се на заплеснат, не ги поздравявал.

Според друга версия бил еретик, което звучи повече от смехотворно за приятелите на момчето, което израства по домовете за изоставени деца на България. Според трета – скандал с известна гадателка е станал причина скоропостижно да напусне страната и да не посмее да се върне повече. Някои пък настояват, че се прибрал през българо-гръцката граница с нов паспорт, където се подвизавал като Александър Саиед.

Изчезването му „ филмира ” цялата ни другарска група. Търсим помощ от екстрасенси, от полиция, от консулски отдел, от ситуационен център на Дубай. Резултатите са извънредно противоположни. От консулския отдел споделят, че лицето Даниел Анков Делчев не се е прибирал в София. Следователно още е в арабската страна. Тогава версията, че е в София и обикаля центъра, отпада. 

 

 

От ситуационния център дават други номера, на които да го търсям – там обаче ни изясняват, че постоянно се случва мъже да се крият от дамите си, тъй като фамилната връзка била изчерпана или пък по друга някаква причина. Обясняваме, че Даниел ни е другар, че няма кой да го търси с изключение на нас и че в случай че желае да се крие, няма да избяга толкоз надалеч. Намирането му ще бъде извънредно сложна работа, тъй като по данни на полицията съществува и канал за трафик на органи. Не желаеме да допуснем, даже за момент, че той и хората, пътували с него, са станали жертви. Наистина Даниел си е правил цялостни кръвни проучвания, по гледище на Вилиана – другата изчезнала, която му е предложила помощта си. А точно да го заведе в Дубай, където той да откри своя биологичен татко – това е остаряла фантазия на Делчев, още преди да влезе в „ Биг Брадър ” и да стане прочут.  За страдание, с Вилиана също няма връзка. Близките й към този момент я търсят. И за нея се знае, че не е напускала Дубай след идването си там...  Юри е другият българин, за които напълно скоро разбрахме, че е пътувал с тях, само че и с него нямало връзка ”, разкрива пред „ Уикенд ” обезпокоена другарка на Дидо. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР