Мистерията около убийството на българина в Марбея се задълбочават, пишат

...
Мистерията около убийството на българина в Марбея се задълбочават, пишат
Коментари Харесай

Ужасяващи подробности за убития българин в Марбея

Мистерията към убийството на българина в Марбея се задълбочават, пишат испанските медии, представени от Блиц.

Аутопсията е открила, че той е починал от кръвозагуба, само че се е мъчил известно време. Резултатите опровергават и първичната информация, че е бил обиден от 14 патрона.

Прострелян е три пъти в корема и един път - в ръката. След това тялото му е било метнато в канавка до път А-7176, който свързва Истан с Марбея.

Почти незабавно след убийството полицията излиза с версия, че се касае за почистване на сметки. Предполага се, че българинът е бил привикан на лобното си място под претекст, че би трябвало да се срещне с някого и там е бил премахнат.

Смята се, че българинът е бил забъркан в наркотрафик. Случаят се проверява от Отдела за битка с опиатите и проведената престъпност в Коста дел Сол.

Според испански медии става въпрос за 43-годишен българин, който от 3 месеца живее в Испания, дружно със брачната половинка си. Преди това двамата са живели в Южна Африка.

Местни медии оповестяват още, че мъжът е излязъл на вечеря и не се е прибрал. Тогава сигнал за изгубването му в полицията подава неговата брачна половинка.

От Министерство на външните работи потвърдиха, че откритото тяло е на български жител.

Посолството ни в Испания все още няма публични данни за аргументите и претекстовете за убийството. Мисията ни е в контакт с испанските управляващи и ревизира случая, който се проверява от испанската полиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР