Мистерията на първите по рода си житни кръгове в България,

...
Мистерията на първите по рода си житни кръгове в България,
Коментари Харесай

Разгадаха мистерията на житните кръгове край Равно поле

Мистерията на първите по рода си житни кръгове в България, появили се неотдавна край Равно поле, е разгадана. Absolut сложи начало на новата си самодейност за повече приемливост и чуваемост сред почитателите на другите музикални стилове под надпис "Да се чуваме повече ", съобщи бТВ.

Кампанията бе показана със зрелищна апаратура от житни кръгове посред полята и звуково-светлинен пърформънс, на който станаха очевидци някои от най-популярните музикални звезди в страната, измежду които Орлин Павлов, Поли Генова, Рут Колева, Дивна, Прея, Кристина Димитрова, Сашка Васева, Григовор, Жлъч и Гена, Иво Димчев, DJ Steven, Ясен Петров и Момчил Колев от известното българско дуо Дони и Момчил.

 1945464

Кампанията цели да насочи внимание към колаборации на музикални реализатори от разнообразни жанрове и насочва обръщение към почитателите да бъдат по-толерантни и да се отърсят от предразсъдъците, свързани с обичаните им стилове и хората, които ги харесват или не.

 1945469

Необяснимите житни кръгове бяха засечени от очевидци в средата на предходната седмица и набраха доста споделяния и известност в медии и обществени мрежи. Големината им е с диаметър над 50 метра, а за светлинното шоу са употребявани над 500 метра LED ленти.

 1945466

На събитието стана ясно, че инсталацията е основана, с цел да притегли внимание към тематиката за толерантността и да завоюва повече съидейници към идеята за пренебрегването на предразсъдъците в музиката.

 1945470

Проектът на Absolut ще се развива през идващите месеци и ще показва непредвидени музикални срещи, с цел да чуем и забележим на една сцена актьори, чиито почитатели нормално не биха се смесили. Инициативата е въодушевена от обстоятелството, че музиката е най-близо до сърцето на актуалния човек и в музикалните желания предразсъдъците са най-явни.

 1945465

Именно по тази причина за старта на акцията на една сцена застанаха Иван Шопов, който основава електронна музика, и Теодосий Спасов, който свири на дудук. Двамата дружно показаха пред гостите най-новия си план InFusion.

 1945468

Пърформънсът се случи на сцена в средата на житните поля в покрайнините на София до с. Равно Поле, a осъществяването беше синхронизирано със светлинно шоу върху житните кръгове. Житното поле – център на пърформънса, е знак на произхода на водка Absolut. Това е следващият план на Absolut в България, който поддържа изкуството и да провокира актьори и почитатели да надскочат личните си граници.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР